test fietsen

Over fietsen met de onderhoudsvriendelijke achttien-versnellingsbak van Pinion is veel te vertellen, maar eigenlijk is er maar één manier om écht meer te leren over dit aandrijfsysteem, namelijk: rijden! Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om uitgebreid door het bos te crossen! Niet zomaar een lullig rondje om de kerk, maar gewoon twee uur volle bak door de Apeldoornse bossen.
Een tweede innovatie die aandacht verdient en zich in ‘t zand, de modder en het stof mag bewijzen, is de Beltdrive van Gates.


van mooi schoon in de winkel................

De speciale Pinion Clinics zijn bedoeld voor iedereen die serieus benieuwd is naar de rij-eigenschappen van een Pinion-MTB.
Hiervoor worden hoogwaardige Belt-Bikes MTB’s  met Pinion versnellingsbak, Gates Beltdrive en schijfremmen, met een gemiddelde waarde van €5000,- ingezet. Deze Belt-Bikes MTB’s zijn nagenoeg onderhoudsvrij en ongevoelig voor zand, water, stof, modder en sneeuw. Hoe slechter de weersomstandigheden, hoe beter de fietsen tot hun recht komen.
Maar ook een Belt-Bikes rohloff uitvoering kan gestest worden. Mail voor mogelijkheden en beschikbaarheid


                                     tot lekker vies in de bos.......................

Clinic houd ik op afspraak. We vertrekken aan de Kostverloren 30. Bij aankomst is er gelegenheid voor een Kop koffie of Thee en zal ik proberen al u vragen over belt/tandriemen en pinion ( of andere vragen) te beantwoorden. Na het afstellen van de fietsen gaan we lekker rijden. Na een paar uurtjes fietsen is er gelegenheid om nog wat na te praten over uw ervaringen onder het genot van een kop koffie of thee. 

De kosten voor de Clinic zijn €50,- Per Persoon. De fietsen beschikken over enkelzijdige SPD-pedalen. In geval van afwijkende pedaalsystemen, graag uw eigen pedalen meenemen.
Direct clinic aanvragen: klik hier


meer info mail:
info@belt-bikes.nl