Belt-Bikes Rohloff ATB / MTB / Fatbike

Belt-Bikes ATB / MTB / Fatbike Rohloff zijn leverbaar vanaf €2999,-- 

Belt-Bikes kunt u zelf samen stellen.

Hier onder een aantal voorbeelden van mogelijkheden.

Heeft u speciale wensen informeer maar de mogelijkheden

Prijzen en beschikbaarheid van onze demo model kunt u opvragen via info@belt-bikes.nl

De mountainbike van Belt-Bikes heeft in slechts een paar jaar tijd een iconische status bereikt. Met deze fiets is de onderhoudsvriendelijke Gates Beltdrive, gekoppeld aan de duurzame Rohloff-naaf inmiddels geen onbekende meer in de MTB-wereld.

De uitgebreide ontwikkelperiode en de vele intensieve testen hebben er toe geleid dat we deze zeer onderhouds vriendelijk en robuste ATB zijn gaan bouwen.

Gebouwd op duurzaamheid en betrouwbaarheid

De Belt-Bikes zijn primair ontworpen op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Doordonderen waar anderen jammerlijk falen en beteuterd naar hun beschadigde aandrijflijn staan te kijken. De Rohloff-naaf en de Beltdrive van Gates zorgen ervoor dat je met de Belt-Bikes onder alle omstandigheden door kan blijven fietsen. Zand, water, modder, stof, leem en sneeuw, het deert de Belt-bikes niet allemaal niets! 

 

Lekker veel lol, door bluber en stof met je Rohloff

De Rohloff-naaf heeft 14 interne versnellingen en is op een vergelijkbare manier geconstrueerd als een automatische versnellingsbak van een auto. De Rohloff-naaf werd ontwikkeld op betrouwbaarheid en maximale duurzaamheid bij een minimum aan onderhoud. Ook handig: hij schakelt ook als je de pedalen stil houdt of achteruit trapt. De Rohloff naaf schakeld het mooist en snelst onbelast, dus even de druk van de pedalen.

Lees hier alles over Rohloff >>

 

Tot de tanden toe gewapend met de Gates Carbon Beltdrive

De Beltdrive is de grootste innovatie aan de fiets van de afgelopen decennia. Als je van fietsen houdt, maar niet van onderhoud, dan is de Beltdrive wat voor jou. De vette ketting wordt vervangen door een schone, lichtlopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Lees hier alles over de Gates Carbon Beltdrive >>


 

Hoe smeriger de omstandigheden, hoe beter de Belt-Bikes met Rohloff en Beltdrive tot zijn recht komt. Thuisgekomen hoef je de fiets alleen maar even af te spuiten en dan kan je zelf lekker onder de douche springen. Maar als je dat een keer vergeet of er geen zin in hebt, dan is dat ook niet zo erg.


Licht en sterk aluminium frame

De Belt-bikes hebben een robust  frame van lichtgewicht triple-butted 7005 aluminium. Het frame is erg stijf, met een lekker strak en trefzeker stuurgedrag als resultaat. De uitgekiende geometrie geeft de fiets een betrouwbaar en stabiel rijgedrag met meer dan voldoende wendbaarheid. 

Tandriem-clinics

Wij zijn zo enthousiast over de Beltdrive van Gates in combinatie met de Rohloff versnellingsnaaf of een Pinion versnellingsbak, dat we iedereen uitnodigen om het zelf eens te komen proberen. Hiervoor hebben we een speciale Pinion-Beltdrive. Klik hier voor meer informatie.

De speciale prijzen van onze demo model kunt u opvragen via info@belt-bikes.nl