Belt-Bikes Pinion ATB

Belt-Bikes ATB / MTB zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kunt u zelf samenstellen.

Voor informatie over prijzen kijk in de webshop www.bibikeshop.nl of stuur een mail met uw vragen.

Hier onder een aantal voorbeelden van mogelijkheden.

Heeft u speciale wensen informeer maar de mogelijkheden

Prijzen en beschikbaare demo  model kunt u opvragen via info@belt-bikes.nl

De mountainbike van Belt-Bikes heeft in slechts een paar jaar tijd een iconische status bereikt. Met deze fiets is de onderhoudsvriendelijke Gates Beltdrive, gekoppeld aan de duurzame pinion versnellingsbak zijn geen onbekende meer in de MTB-wereld.

De uitgebreide ontwikkelperiode en de vele intensieve testen hebben er toe geleid dat we deze zeer onderhouds vriendelijk en robuste ATB zijn gaan bouwen.

Gebouwd op duurzaamheid en betrouwbaarheid

De Belt-Bikes zijn primair ontworpen op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Doordonderen waar anderen jammerlijk falen en beteuterd naar hun beschadigde ketting en tandwielen van hun aandrijflijn staan te kijken. De Pinion versnellingsbak en de Beltdrive van Gates zorgen ervoor dat je met de Belt-Bikes onder alle omstandigheden door kan blijven fietsen. Zand, water, modder, stof, leem en sneeuw, het deert de Belt-bikes niet allemaal niets! Altijd met veel pezier, gespetter en gevluber met je Pinion door de bluber

De Pinion versnellingbak heeft 18 interne versnellingen en is op een vergelijkbare manier geconstrueerd als een automatische versnellingsbak van een auto. De Pinion versnellin werd ontwikkeld op betrouwbaarheid en maximale duurzaamheid bij een minimum aan onderhoud. Ook handig: hij schakelt ook als je de pedalen stil houdt of achteruit trapt. De Pinion versnellingbak schakeld het mooist en snelst onbelast, dus even de druk van de pedalen.

Lees hier alles over Pinion >> 

Tot de tanden toe gewapend met de Gates Carbon Beltdrive

De Beltdrive is de grootste innovatie aan de fiets van de afgelopen decennia. Als je van fietsen houdt, maar niet van onderhoud, dan is de Beltdrive wat voor jou. De vette ketting wordt vervangen door een schone, lichtlopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Lees hier alles over de Gates Carbon Beltdrive >>

 

Hoe smeriger de omstandigheden, hoe beter de Belt-Bikes met Pinion en Beltdrive tot zijn recht komt. Thuisgekomen hoef je de fiets alleen maar even af te spuiten en dan kan je zelf lekker onder de douche springen. Maar als je dat een keer vergeet of er geen zin in hebt, dan is dat ook niet zo erg.

Licht en sterk aluminium frame

De Belt-bikes hebben een robust  frame van lichtgewicht triple-butted 7005 aluminium. Het frame is erg stijf, met een lekker strak en trefzeker stuurgedrag als resultaat. De uitgekiende geometrie geeft de fiets een betrouwbaar en stabiel rijgedrag met meer dan voldoende wendbaarheid.