E-Belt-Bikes ATB / MTB / Fatbike en Fully zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kunt u zelf samenstellen.

Voor informatie over prijzen kijk in de webshop www.bibikeshop.nl of stuur een mail met uw vragen.

Hier onder een aantal voorbeelden van mogelijkheden.

E-Belt-Bikes ATB / MTB / Fatbike

Heeft u speciale wensen informeer maar de mogelijkheden


Prijzen en beschikbaarheid van onze demo model kunt u opvragen via info@belt-bikes.nl


Deze sportieve elektrische fietsen met 18 versnellingen Pinion P1.18 versnellingsbak. De krachtoverbrenging verloopt via een riemaandrijving (Gates Carbon Drive).

Gemakelijke bediening
Door dat het bedienings paneel is gemonteerd ter hoogte van de remhevel en binnen handbereik aan het stuur, biedt u de GO SwissDrive alle gevens en relevante informatie over het systeem , en biedt ook nagenoeg alle functies als elke fietscomputer . Een extra fietscomputer is derhalve niet nodig. Het interactieve scherm houdt u op de hoogte van het huidige niveau van de ondersteuning en het energieverbruik, het gemiddelde stroomverbruik, de capaciteit van de batterij, de afgelegde afstand, de totale afgelegde afstand en de resterende afstand tot de huidige lading van de batterij . Snelheid, gemiddelde en maximale snelheid , kunt u uiteraard ook op elk gewenst moment weergegeven worden .

de accu
Onze accu's zijn ontworpen en vervaardigd door geselecteerde Duitse partners . Specifiek afgestemd op de motor van de GO -systeem SwissDrive ze bieden ook op langere reizen voldoende reserves . De lithium -technologie zorgt voor minimale zelfontlading en een lange levensduur van de batterij . De geïntegreerde capaciteit aanduider toont de laadtoestand kan op elk gewenst moment snel en eenvoudig worden gecontroleerd. Alle batterijen zijn voorzien van een slot om te vergrendelen.


De drijvende kracht
Met 250 watt nominaal vermogen en 40 Nm koppel is de motor het hart van het GO SwissDrive systeem en verzorgt voor genoeg voortstuwing. Meting van het koppel, de motorische controle en de belangrijkste beschermingsmechanismen zitten direct geïntegreerd in de motor, wat een hoge betrouwbaar waarborgt en het systeem zeer onderhoudsvrij maakt.


Met een inbouwbreedte van 135mm kan de motor worden geïntegreerd in bijna elke fiets met een Pinion systeem, maar ook in nagenoeg elke derailleur fiets. Door zijn discrete behuizing van matige gewicht en bijna geruisloos werking, presteerd deze motor zowel in het stad verkeer, evenals in de bergen zeer goed. Door het stof -en waterdichtheid tot beschermingsklasse IP 64 zijn meerdaagse reizen over slechte wegen en bij slecht weer geen probleem . Bij de GO-SwissDrive motor kan er gebruikt gemaakt worden van schijfremmen ( vanaf 180 mm ) wat bijdraagt aan meer veiligheid . Gecombineerd met moderne Gates  achter tandwiel en een pinion schakelsysteem biedt deze combinatie een flexibele toepasbaarheid en ook een eenvoudigere installatie.


          

specificaties:

nominaal vermoge: 250 Watt , 36 V , 360 Wh

koppel: 40 Nm">> 40 Nm

weersbestendigheid :IP64 - stof - en spatwaterdicht

rem mogelijkheid: Schijfrem van 180 mm

Inbouwbreedte: 135 mm

gewicht: 5.6 kg


bijzonderheden:

geïntegreerde meting van het koppel , recuperatie vermogen ,

montage pinion


Meer informatie over E-aandrijving klik op onderstaande link

GoSwissDrive

Toepassing: Tour, Leisure, ATB / MTB


E-Belt-Bikes ATB/MTB
Prijs indicatie vanaf € 6299,--

Status: levering op bestelling

De speciale prijzen van onze demo model kunt u opvragen via info@belt-bikes.nl