Het belangrijkste principe van Belt-Bikes is om frames te laten maken die aan de hoogste eisen van de klant voldoen. Onze Frames worden gemaakt met de grootst mogelijke precisie, zorg en met de hand in Duitsland. Elk frame wordt na elke stap gecontroleerd op juistheid, zo bereiken we de hoogste kwaliteit.

Filosofie & Innovatie
Ons gedachtengoed is een zo onderhoudsvrij mogelijk fiets samen te stellen, door gebruik te maken van de nieuwste innovaties met betrekking tot de aandrijving zoals de gates beltdrive in combinatie met de Pinion versbellingbak of een rohloff achternaaf. 

Exclusiviteit en geen massa productie

Elke frame of complete fiets wordt zorgvuldig samengesteld, om een zo goed mogelijk prijs kwaliteit te kunnen bieden. Mocht u andere wensen hebben m.b.t. kleuren, afmontage, voorvorken, wielen of andre optie's, ons verkooppunt helpt U graag met uw individuele wensen.

Productie
Hoogste kwaliteit en precisie, voor racers en individualisten.

Wij kunnen frames van verschillende maten en geometrieën op het gebied van fully MTB, MTB hardtail en trekking speciale voor Rohloff en Pinion frames leveren.

Materiaal
Stijf, licht, edel - samengesteld volgens uw wensen.

Bij de keuze van de materialen wordt er gekozen voor aluminium 7005. Waarschijnlijk de meest beproefde materiaal in termen van kracht, gewicht, duurzaamheid en veiligheid. Voor sommige modellen maken we gebruik van 7020 aluminium of scandium afhankelijk van de toepassing.

Persoonlijk advies bij het maken van de keuze van uw Belt-Bikes staat bij ons hoog in het vaandel.
Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in maatwerk-frames, gecombineerd met individuele wensen in de samenstelling van fietsen.

Verkoop
Verkoop vind plaats via onze web winkel of via de vakhandel.
Wij leveren uitsluiten aan bij KvK geregistreerde vakhandelaren in de tweewieler branche.